Voetbalschool

Wat doen wij
Voetbalschool Schaken stimuleert jeugdvoetballers om zich op technisch en tactisch vlak te verbeteren. Door de juiste methode in te zetten en gericht individueel aandacht te geven zorg je voor een snellere ontwikkeling. Centraal staan individuele kwaliteiten, zelfstandigheid en optimale ontplooiing. De trainingen zijn geïnspireerd door de Wiel Coerver Methode waarbij de nadruk ligt op het continu herhalen van de oefenstof. De trainingen zullen gecoördineerd worden door Ruben Schaken,” heeft via VVV-Venlo in de eredivisie een transfer afgedwongen naar Feyenoord waar hij tot medio 2015 onder contract staat”. Deze ervaren profvoetballer is tevens international en zal zijn deskundigheid en ervaringen delen als coördinator.

Visie
Voetbalschool Schaken probeert zich te onderscheiden door specifiek en gericht te trainen en zich puur te richten op het individu. Waarbij de accenten liggen bij veel balcontacten en afwerkvormen. Ook op tactisch vlak proberen wij spelers te ontwikkelen zodat er tijdens de wedstrijden betere en/of slimmere keuzes/acties worden gemaakt. Tevens doen wij ook positionele trainingen zodat spelers begrijpen wat er van ze wordt verwacht op elke positie. Wij houden schema’s bij van elke speler afzonderlijk en trachten enkele wedstrijden te bezoeken. Wij bestaan uit een team van 5 trainers dus er is voldoende aandacht voor onze spelers wat zeer belangrijk is.

Ontwikkeling van je talent(en) is uiteraard belangrijk maar nog belangrijker is ‘PLEZIER’. Dit staat op nummer 1 bij Voetbalschool Schaken want alleen als je ‘PLEZIER’ hebt kan je jezelf optimaal ontwikkelen. Daarom hebben wij gedurende elke cursus een uitstapje.

One Comment

on “Voetbalschool
One Comment on “Voetbalschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>