Seizoen 8 van Voetbalschool Schaken

Beste Jeugd uit Lelystad en omstreken. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil jij ook trainen als een profvoetballer?

Profvoetballer Ruben Schaken zal waarschijnlijk in maart 2015 weer starten met zijn 8e seizoen techniektrainingen, gebaseerd op de Wiel Coerver methode. De basiscursus zal bestaan uit 12 trainingen die elke vrijdag zullen plaatsvinden op het sportcomplex van SV Lelystad’67. De kosten hiervoor bedragen € 159,00 incl. btw. Tevens houdt Voetbalschool Schaken een logboek bij van de ontwikkelingen van elke speler en zal er in uniform
(Adidas kleding) getraind worden welke tegen een kleine vergoeding gekocht dient te worden.

Voetbalschool Schaken zal tijdig informatie verstrekken of er in Maart 2015 nog een voorzetting plaats zal vinden. Houd deze site in gaten voor alle informatie.

Mvg,

Team Voetbalschool Schaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>